Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] directx 3d na starym pc

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No mam ten komunikat że nie można wczytać directax 3d, mam wszystko tylko ze sterownikiami na starym pc bo nie wykrya karty graficznej wszystkie te directy, visuale, Net.frameworki mam, pobrałem drivermax ale tam tylko 2 sterowniki max dziennie pobrać. Moge ręcznie, ster. nazywa się: Intel 82945 Ex. Chipset Family, pobrałem to i pisze że mam nowszą wersje zainstalowną na tym pc.

1375801725-U970986.png

1375801741-U970986.png może coś pomoże, kiedyś wszystko działało, płyt od sterów nie mam :/

Jest jakiś program full darmowy by mi te wszystkie stery ściągnął?

Proszę o helpa ;d

@EDIT

Może ktoś mi pomoże, więcej screenów:

1375805436-U970986.png

to z jakiegos programu co ściągnąłem a jak biore "find driver" to mi pełno takich gówien wyskakuje (to tylko 1/10 tych komunikatów):

1375805537-U970986.pngmacie więce

1375811423-U970986.png

@edit niech ktoś pomoże :D, bo za kija nie moge znaleźć tego sterownika itd. !!!!

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Refresh!!!

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem jak znaleźć tą ukrytą karte graficzna, już nic nie wiem. Tu są screeny, z driver magican little:

1375975738-U970986.png

a tu z device doctor:

1375975776-U970986.png

nic nie pisze o karcie graficznej :/ jest bo kiedyś na tym kompie grałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...